Comunicat de presă: Lansare Asociaţia „La carul cu bunătăți” Turț

Loc: sediul Asociaţiei
Data: 15.10.2015

Asociația Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC – Filiala Arad, în calitate beneficiar, alături de partenerii: Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, Asociaţia Centrul de Cercetare şi Formare a Universităţii de Nord Baia Mare, Aproximar – Cooperativa de Solidaredade Social, CRL vă informează că joi, 15 octombrie 2015, a avut loc evenimentul de lansare a Structurii de Economie Socială Asociaţia „La carul cu bunătăți” Turț, constituită în cadrul proiectului POSDRU/168/6.1/S/146120 „Economia socială- instrument de creştere a calităţii vieţii”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, DMI 6.1.

Pentru copiii din școli și grădinițe, pentru angajați sau pentru cei care sunt acasă și nu au timp să gătească, Carul cu bunătăți oferă posibilitatea servirii unei mese calde livrată exact la momentul potrivit. Pe de altă parte, Carul cu bunătăți oferă și servicii de catering pentru diverse evenimente, începând de la zile de naștere și până la nunți, botezuri sau înmormântări.

Meniul Carul cu bunătăți cuprinde gustări reci, ciorbe și mâncăruri calde pregătite după rețete specifice Țării Oașului. Sarmalele, umplutura cu carne sau pogăcelele din mălai sunt doar câteva dintre preparatele speciale cu care vor fi surprinși clienții asociației.

Mădălina RUS
Manager