Meniu pentru pomeni

Meniu pentru pomeni

Meniul pentru pomeni include patru feluri de mâncare: o gustare rece, o supă sau o ciorbă, un fel principal și o porție de sarmale.

1. Gustare rece (cuprinde mai multe preparate, conform listei)

  • Șnitel pui/porc
  • Bucățele de pui cu susan/fulgi porumb
  • Ruladă de porc cu cabanos
  • Chiftele din carne
  • Branză telemea
  • Roșii cherry sau roșii felii
  • Ruladă tricolor
  • Măsline

2. Supă/Ciorbă (la alegere dintre variantele propuse)

  • Ciorbă țărănească de văcuță
  • Ciorbă de pui a la grec
  • Ciorbă de burtă
  • Ciorbă de perișoare
  • Ciorbă țărănească de legume
  • Supă de pui cu tăieței

3. Fel principal (la alegere dintre variantele propuse)

  • Ceafă de porc la grătar și cartofi piure
  • Pulpe de pui la cuptor și pilaf de orez
  • Umplutură din pâine de mălai și friptură de porc
  • Chifteluțe marinate cu cartofi piure
  • Pulpe de pui dezosate la grătar și piure de cartofi
  • Piept de pui la grătar și pilaf de orez

4. Sarmale