Meniul zilei

Meniul zilei

1. Mâncăruri de dulce (supă/ciorbă+fel principal)

Supe/ciorbe:

  • Supă de pui
  • Supă de varză cu afumătură
  • Ciorbă de burtă
  • Ciorbă de perișoare
  • Ciorbă de pui a la grec
  • Ciorbă de păstăi cu afumătură
  • Ciorbă de fasole cu ciolan afumat
  • Ciorbă de cartofi cu afumătură
  • Ciorbă țărănească de văcuță
  • Guiaș de porc la ceaun

Fel principal:

  • Iahnie de fasole cu ciolan afumat/cârnați
  • Papricaș de pui cu mămăligă
  • Pulpe de pui la cuptor cu cartofi piure/mămăligă/cușcuș
  • Șnițel din piept de pui cu pilaf de orez/cartofi natur
  • Aripioare de pui la cuptor cu cartofi piure
  • Șnițel de porc cu pilaf de orez/cartofi aurii/cartofi piure
  • Tocăniță de porc cu pilaf de orez/cușcuș
  • Chifteluțe marinate și cartofi piure
  • Mititei cu cartofi prăjiți

2. Mâncăruri de post (supă/ciorbă+fel principal)

Supe/ciorbe:

  • Supă de varză
  • Supă de cartofi
  • Supă de ciuperci
  • Supă de roșii cu orez
  • Supă de mazăre cu orez
  • Supă de legume cu tăieței
  • Ciorbă țărănească de legume
  • Ciorbă de fasole cu varză

Fel principal:

  • Păstăi scăzute
  • Sarmale de post
  • Vinete pane cu cartofi natur
  • Iahnie de fasole cu ceapă
  • Tocăniță de ciuperci cu soia
  • Tocăniță de legume cu ciuperci
  • Șnițel de soia și cartofi piure/cartofi aurii/mazăre borș
  • Papricaș de ciuperci cu cartofi piure
  • Chifteluțe de legume cu pilaf de orez

3. Specialități la comandă (fel principal+garnitură)

  • Sarmale cu păsat
  • Caș pane cu garnitură
  • Cordon bleu cu garnitură
  • Piept de pui la grătar cu garnitură
  • Pulpe de pui dezosate la grătar cu garnitură
  • Șnițel de pui învelit în fulgi de porumb cu garnitură
  • Cotlet de porc la grătar cu garnitură
  • Ceafă de porc la grătar cu garnitură
  • Umplutură de pâine de mălai cu friptură de porc
  • Păstrăv prăjit cu garnitură

4. Deserturi

  • Clătite
  • Papanași