Umplutură din pâine de mălai cu friptură de vită

Umplutură din pâine de mălai cu friptură de vită

Umplutură de mălai

Ingrediente (pt. 10 porții):

  • 2 kg. făină de porumb
  • 10 ouă
  • 500 g. pipote de pui
  • 100 g. morcovi
  • 200 g. ardei
  • 300 g. ceapă
  • 100 g. țelină
  • 200 ml. ulei
  • 100 ml. vin
  • 50 g. pătrunjel
  • sare
  • vegeta
  • piper

    Mod de preparare:

Se călește ceapa împreună cu măruntaiele de la pui tăiate mărunt. Se adaugă sare, piper și boia, iar peste acest amestec se pune pâinea de mălai mărunțită, ouă crude bătute și ouă fierte mărunțite. Se lasă la fiert și la final se presară câteva frunze de pătrunjel.

 

Friptură de vită

Ingrediente (pt. 10 porții):

  • 1,1 kg. carne de vită
  • 200 g. ceapă
  • 100 g. morcovi
  • 100 g. țelină
  • 100 ml. ulei
  • 100 ml. vin
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare:

Se pune la călit ceapa, apoi se adaugă morcovii și țelina, după care se condimentează cu sare, boia și piper. Se adaugă carnea de vită tăiată cubulețe, se pune puțină apă, după care se lasă la fiert la foc mic.